Fanatec maakt Podium Racing Wheel F1 veel goedkoper

Fanatec maakt Podium Racing Wheel F1 veel goedkoper

Fanatec heeft de Podium Racing Wheel F1 goedkoper gemaakt. Het is onduidelijk of het om een tijdelijke actie gaat of dat dit een permanente verlaging is.

De Podium Racing Wheel F1 is het eerste Direct Drive systeem voor PlayStation 4. Inmiddels zijn er ook andere Direct Drive stuurtjes beschikbaar voor de console. Zo heeft Logitech recentelijk de G Pro uitgebracht. Dit is een combinatie van Direct Drive stuur en pedalen die naar wens van de speler zijn aan te passen.

Het is niet bekend of Fanatec de prijzen verlaagt naar aanleiding van de aankondiging van Logitech. De combinatie van stuur en pedalen kosten bij Logitech namelijk ongeveer 1500 euro. Voor de Podium Racing Wheel F1 betaal je op dit moment 1300 euro bij Fanatec. Daarbij moeten we wel melden dat daar nog geen pedalen bij zitten, die dus wel bij de Logitech Pro zitten.

Op de redactie zijn we inmiddels druk aan de slag met het nieuwe stuur van Logitech. Hier zullen we binnenkort veel meer over kunnen vertellen.

Mocht je geïnteresseerd zijn in meer informatie over simracen, dan kun je via de link hieronder makkelijk een aantal verschillende set-ups bekijken.

Lees meer over:
Simracen Simrig Fanatec Logitech

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer