Studio 397

Nederlandse ontwikkelaar van rFactor 2 na de overname van de simulatie van ISI (Image Space Incorporated). ISI kon het product niet langer updaten en wilde zich focussen op rFactor Pro (voor coureurs en raceteams in bijvoorbeeld Formule 1) en bood de simulatie en de code aan aan Marcel Offermans in samenwerking met zijn werkgever Luminis om deze verder te ontwikkelen.
De opvolgende jaren heeft de Apeldoornse studio zich gericht op het uitbrengen van updates, verbeteren van de code en simulatie van rFactor 2 tot de overname van Studio 397 door Motorsport Games.

Afgelopen mei verliet Offermans de ontwikkelstudio om zich te richten op nieuwe uitdagingen, waarna Motorsport Games de ontwikkeling en Studio 397 verder op zich nam. Sinds zijn vertrek zijn er nog verschillende grote updates aan de software geweest, waar Offermans zich de afgelopen jaren voor heeft ingezet.

De naam Studio 397 is een verwijzing naar de totale afstand van de jaarlijkse race op Le Mans. Deze legendarische race is over vierentwintig uur precies 397 kilometers lang.

Studio 397 Nieuws

Lees al het laatste nieuws over Studio 397

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties