Je kan eindelijk auto’s verkopen in Gran Turismo 7 met update 1.26

Mark Scholten

Mark Scholten

Je kan eindelijk auto’s verkopen in Gran Turismo 7 met update 1.26

De fans hebben er flink lang op moeten wachten, maar vanaf de nieuwste patch voor Gran Turismo 7 kan je eindelijk die dubbele auto’s die je collectie vervuilen verkopen! Met update 1.26 viert Polyphony Digital het vijfentwintig jarig bestaan van de serie, en dat zullen we weten ook, dit is misschien wel de beste update die GT7 tot nu toe heeft gekregen.

Het was misschien wel de voornaamste klacht van veel GT fans, dubbele auto’s die je gratis ontving en vervolgens alleen kon verwijderen zonder er iets voor terug te krijgen. Met de relatief zuinige beloning van de meeste events in het spel, voelde dit nog als een extra manier om spelers naar het kopen van credits te duwen. Nu is het met patch 1.26 eindelijk zo ver, je kan je wagenpark opschonen en er nog wat aan overhouden ook.

Met deze nieuwe patch heeft de tweedehandsverkoper een extra tabje erbij gekregen waarin je jouw huidige garage door kunt bladeren. Er is gelukkig genoeg over nagedacht om ook een functie te bieden dat je makkelijk alleen jouw dubbele wagens kan selecteren. Een beetje opletten blijft wel gewenst, de prijzen waarvoor je auto’s kunt verkopen fluctueren namelijk, vergelijkbaar met de prijzen van de unieke Hagerty collectie. Het kan dus lonen als de prijzen relatief laag zijn even te wachten met verkopen totdat deze weer zijn gestegen. Ook moet je opletten op de staat van je auto, zaken als de staat van je motor en hoeveelheid kilometers op de teller hebben ook invloed op de prijs.

Update 1.26 voegt daarnaast nog een flinke lading aan andere nieuwigheden toe. Allereerst is er de toevoeging van het geweldige Road Atlanta circuit. Deze baan is razendsnel en vereist coureurs om vooral de eerste en tweede bochtenserie heel nauwkeurig te nemen om zo veel mogelijk snelheid mee te nemen naar het eerste grote rechte stuk. Het is een geweldige baan om te leren, die ongetwijfeld heel wat toffe races op zal leveren.

Daarnaast zijn er uiteraard ook weer nieuwe auto’s beschikbaar, te weten de BMW M2 Competition ‘18, de Ford Sierra RS 500 Cosworth ‘87 en de Nissan Silvia K’s Aero (S14) ‘96. Als laatste kersje op de taart kun je een gratis RedBull X2019 prototype vrijspelen door deel te nemen in een aantal speciale singleplayer races, waar daarnaast een flinke creditbonus op zit.

Je kan eindelijk auto’s verkopen in Gran Turismo 7 met update 1.26

Ook zien we uiteraard nieuwe Scapes om mooie plaatjes in te schieten, een aantal nieuwe singleplayer events op Road Atlanta en ook niet onbelangrijk, de mogelijkheid om kwalificaties te draaien in custom multiplayer lobbies. Races starten ook niet meteen na de kwalificatie, je wordt eerst teruggezet naar het menu, zodat spelers de mogelijkheid hebben om wat aan hun setup of bandenkeuze te veranderen. Dit geeft je tevens de optie om een tweede en derde kwalificatiesessie te draaien, zodat je een heus F1 weekend kan spelen mocht je dit wensen.

Ook de weerseffecten zijn iets aangepast, waardoor je nu meer tijd moet krijgen om te reageren wanneer de eerste regenwolken zich aandienen. De hoeveelheid water op de weg die ontstaat wanneer het net begint met regenen is flink minder, wat fijn is, want het kwam weleens voor dat je wagen binnen een halve ronde volledig onbestuurbaar werd omdat de baan plots vol water lag. Nu heb je in ieder geval de kans om snel de pits in te duiken voor een set regenbanden als het echt begint te plenzen. Als laatste zijn nog een paar van de GT3 wagens iets aangepast om de verhoudingen op de baan wat beter te laten zijn, dit lijkt al invloed te hebben gehad op de meest populaire wagens in de competities, dus wat ons betreft is dit een goede aanpassing. Je vindt de volledige patchnotes voor v1.26 van Gran Turismo 7 hier.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer

Net binnen

Gran Turismo 7 krijgt Spec II update met waanzinnig veel nieuwe content

Sinds de lancering heeft Gran Turismo 7 al flink wat updates gehad. Nieuwe wagens, tracks, races en events. Maar de aankomend...

Online competitie systeem van rFactor 2 lijkt een klinkend succes

Inmiddels alweer twee weken geleden lanceerde Studio 397 hun langverwachtte update voor wat eerst het competition system heet...

Motorsport Games verkoop NASCAR licentie aan iRacing

Dat de zaken bij Motorsport Games niet helemaal lopen zoals ze hopen is geen geheim, maar ze lijken weer wat ademruimte te he...

BeamNG.drive voegt VR ondersteuning toe in patch v0.30

Misschien wel de meest aangevraagde feature voor BeamNG.drive sinds de lancering is de ondersteuning voor Virtual Reality. La...

Nieuwe EA Sports WRC titel aangekondigd van Codemasters

De licentie voor racegames rondom het World Rally Championship is terug in handen van de originele ontwikkelaars. Okee, onder...

Lees meer