Gran Turismo 7 krijgt vier nieuwe auto's in komende update

Gran Turismo 7 krijgt vier nieuwe auto's in komende update

Er komt deze week een nieuwe update uit voor Gran Turismo 7. De producer van Gran Turismo 7, Kazunori Yamauchi, laat via Twitter weten dat de update deze week al beschikbaar moet zijn.

Normaal gesproken zit er iets meer tijd tussen de verschillende updates van Gran Turismo 7. In de voorgaande updates was er ongeveer vier tot vijf weken nodig. De laatste update was op 29 september.

Opvallender zijn de auto's die Yamauchi in zijn tweet deelt. Het is niet heel ingewikkeld om uit te zoeken welke auto's er worden toegevoegd met de nieuwe update.

Rechts bovenin zien we de Maserati Merak. Een V6 versie van de Maserati Bora. Daarnaast zien we de Nissan GT-R GT3. Het is niet helemaal duidelijk of het hier gaat om de versie uit 2018 of de bekendere 2020 Evo. Verder is een Mazda MX-5/Roadster te zien wat mogelijk een speciale uitvoering van de auto is. Tot slot zien we de Nissan Skyline GT-R uit 1973.

We zullen moeten wachten tot de update live is om de exacte uitvoeringen van de auto's te kunnen bevestigen. Tot die tijd weten we ook nog niet welke andere aanpassingen de ontwikkelaar heeft gedaan aan de game. Tot nu toe heeft elke update namelijk ook een nieuw circuit of een nieuwe layout van een circuit toegevoegd.

De update zal vanaf 20 oktober 2022 waarschijnlijk worden toegevoegd aan de game.

Lees meer over:
Gran Turismo 7

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer