F1 22 crossplay dit weekend te testen

F1 22 crossplay dit weekend te testen

Ontwikkelaar Codemasters en uitgever EA hebben aangekondigd dat F1 22 spelers komend 'crossplay' de game kunnen spelen. Hierdoor kunnen PC spelers met PlayStation en Xbox-spelers spelen, en andersom.

Deze feature werd tijdens de aankondiging van de game belooft, maar zit op dit moment nog niet in F1 22. Door middel van verschillende updates moet het uiteindelijk mogelijk worden om zonder problemen met verschillende platformen samen te spelen. Dit weekend (5 tot 7 augustus) en volgend weekend (12 tot 14 augustus) is het mogelijk om samen met verschillende platformen aan de slag te gaan met de game.

F1 22 crossplay dit weekend te testen

Via een persbericht laat Creative Director Lee Mather weten dat "cross-play al onze spelers samen brengt en het geeft hen de mogelijkheid om eindelijk uit te vechten wie de beste coureur is op alle platformen."

F1 22 is de tweede Formule 1 game die wordt uitgebracht onder de vlag van EA na de overnamen van Codemasters. Wij hebben de game al uitgebreid kunnen spelen en meer daarover lees je in het onderstaande artikel. Daar lees je onder andere dat de nieuwe auto's een prima indruk maken, maar dat er ook een paar haken en ogen aan de game zitten. Zo is F1 Life toegevoegd en is een echte singleplayer campaign verdwenen, iets wat niet voor iedereen de juiste keuze zal zijn. Daarnaast is het mogelijk om voor het eerst in een F1 game te racen in zogenoemde Super Cars. F1 22 is nu te koop bij bij bol.com. Op het moment van schrijven is er zelfs een hoge korting beschikbaar voor de game.

Zoals je daar kunt lezen is het in F1 22 voor het eerst mogelijk om in VR te rijden. Daar heb je wel een PC voor nodig en een aantal andere extra's. Hoe je het beste kunt beginnen met de eerste stappen in VR simracen lees je in het volgende artikel:

Lees meer over:
F1 2022 Simrig Codemasters

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer