Patch 1.27 voor Gran Turismo 7 brengt nieuwe auto’s en events

Mark Scholten

Mark Scholten

Patch 1.27 voor Gran Turismo 7 brengt nieuwe auto’s en events

Met kerst voor de deur pushen veel ontwikkelaars nog even een kerstupdate de deur uit, en Gran Turismo 7 is geen uitzondering. Nadat we vorige maand een hele forse update ontvingen met 1.26, belooft 1.27 iets minder revolutionaire vernieuwingen, maar wel een bak nieuwe speelbare content om je tijdens de rustige kerstdagen zoet te houden. Patch 1.27 is vanaf vandaag te downloaden op het PlayStation Network.

Allereerst zien we dat er maar liefst vijf nieuwe wagens zijn toegevoegd en dit zijn ook ditmaal zeker niet de minsten. De Alfa Romeo Giulia GTAm uit 2020, de Bugatti Chiron uit 2016, de prachtige Chevrolet Corvette C8 uit 2020, de gratis te verkrijgen Ferrari Vision Gran Turismo en de legendarische Toyota Celica GT-FOUR Group B Rally Car uit 1995. Die laatste is wel opvallend, want technisch gezien is dit een Group A rallywagen, maar vooruit.

Naast de nieuwe wagens heeft Polyphony Digital een aantal nieuwe singleplayer events klaargezet voor de liefhebbers. Allereerst een European Clubman Cup event op de Nordschleife bestaande uit twee rondes. Een American Clubman Cup race op het geweldige Australische Mount Panorama Racing Circuit en als derde een Hypercar race op Monza, perfect om die gratis Ferrari eens op te testen.

Ook zijn er twee nieuwe Cafe Menu’s beschikbaar, voor het verzamelen van een zestal nieuwe wagens. Voor de eerste moet je drie BMW’s aanschaffen en de tweede is met Bugatti een flink forsere investering, dus begin maar vast met sparen. Voor beide menu’s krijg je een roulette ticket voor een nieuwe motor voor een willekeurige auto. Niet de spannendste beloning, maar het is in ieder geval wat nieuws om je bezig te houden tot de volgende update komend jaar verschijnt.

Als laatste is Noorwegen als nieuwe locatie toegevoegd aan de Scapes mode, zodat je geweldige foto’s kunt schieten tussen de prachtige fjorden van de Lofoten eilandengroep. De update is vanaf nu te downloaden en neemt ongeveer 1.33GB aan ruimte in beslag.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer