F1 2023 releasedatum mogelijk onthuld

F1 2023 releasedatum mogelijk onthuld

De geruchtenmachine rondom F1 2023 draait op volle toeren. Zo moet de game in de komende week een eerste trailer krijgen en zou de releasedatum van F1 2023 zijn gelekt.

De releasedatum van F1 23 is volgens Twittergebruiker billbil-kun tussen 13 en 20 juni 2023. Dat ligt in lijn met de laatste releases van de F1 games. Deze kwamen eerder ook uit in juni. Het account van bill-bil-kun is behoorlijk betrouwbaar aangezien het eerder al informatie deelde over bijvoorbeeld Hi-Fi Rush die toentertijd nog niet openbaar bekend was.

Naast de mogelijke releasedatum weet mp1st.com te melden dat ORBISPatches een closed beta heeft gevonden van F1 23. De beta staat op het PlayStation Network, maar is dus niet openbaar te spelen. De beta is 6,7GB groot en waarschijnlijk alleen toegankelijk voor mensen met een uitnodiging.

Officieel is de releasedatum van F1 23 nog niet bekendgemaakt. Het is daarom goed om te onthouden dat EA zelf dit nieuws offcieel zal delen. Tot die tijd moeten we dit soort nieuws altijd met een flinke korrel zout nemen. Mogelijk dat een trailer in de toekomst meer informatie zal delen van F1 23.

Lees meer over:
F1 2022

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer