Max Verstappen werkt samen met EA Sports

Max Verstappen werkt samen met EA Sports

De eerste nieuwe livery's van verschillende F1 auto's zijn gedeeld en Max Verstappen heeft ook iets nieuws om te onthullen. Via een persbericht wordt duidelijk dat de F1 coureur van Red Bull gaat samenwerken met EA Sports, de uitgever van de F1-games.

Max Verstappen krijgt in het 2023 seizoen een nieuwe helm en op die helm staat prominent het logo van EA Sports. Volgens het persbericht zorgt de overeenkomst er ook voor dat "Oracle Red Bull Racing en het merk gaan samenwerken om content te creëren binnen het EA Sports-portfolio." In de onderstaande afbeelding is te zien dat het logo van EA Sports duidelijk aanwezig is op de kin van Max zijn helm.

Het EA Sports logo staat duidelijk op de helm van Max Verstappen.
Het EA Sports logo staat duidelijk op de helm van Max Verstappen.

“Max is altijd gedreven en ongelooflijk competitief. Hij is een echte kampioen met een diepgewortelde liefde voor games en sport”, vertelt Andrea Hopelain, SVP of Brand voor EA SPORTS™ & Racing. “Het is fantastisch om samen te werken met één van de beste atleten ter wereld, die op jonge leeftijd al geschiedenis heeft geschreven in de Formule 1. We kijken ernaar uit om nog meer fans wereldwijd samen te brengen via onze EA SPORTS-titels.”

“Van momenten waarop ik games speel met mijn vrienden tot competitieve situaties buiten de baan: EA SPORTS is altijd een onderdeel geweest van mijn leven”, vult Max aan. “Daarom voelt deze samenwerking heel natuurlijk en ik ben er trots op om EA SPORTS, dat miljoenen fans heeft, te vertegenwoordigen tijdens het 2023-seizoen.”

Het is opvallend dat Verstappen deze uitspraken doet. In het verleden heeft de coureur namelijk gezegd dat hij nooit een officiële F1-game zou gaan spelen. Wel staat hij erom bekend heel erg veel FIFA te spelen, een andere game van EA Sports. Zo zou hij voor de kwalificatie van races rustig wat FUT packs openen om daarna een razendsnel rondje neer te zetten. Meer over F1 22 lees je in onze review van de game.

Lees meer over:
F1 2022

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer