EA Sports F1 23

De koningsklasse van de racesport keert ook dit jaar terug op zo ongeveer elke console en uiteraard op PC. Codemasters is opnieuw verantwoordelijk voor de ontwikkeling van dit nieuwe deel, wat een aantal nieuwigheden met zich meebrengt. Zo keert de verhaalmodus terug in de vorm van Braking Point, waarin de speler als beginnende coureur een flinke kluif zal hebben om de ervaren rot Devon Butler van zich af te houden.

EA Sports F1 23 Nieuws

Lees al het laatste nieuws over EA Sports F1 23

Er komen daarnaast twee nieuwe tracks, nieuwe teams en de auto's moeten zich realistischer gedragen door verbeteringen aan de physics. Over de online multiplayer is nog niet veel bekend, behalve dat Codemasters ditmaal ook rode vlaggen aan de game heeft toegevoegd. We weten ook nog niet of deze in multiplayer kunnen worden uitgezet.

Engine torque is verbeterd en ook de banden zijn onder handen genomen om realistischer te reageren op de omstandigheden op de baan.

EA Sports F1 2023 moet op 16 juni 2023 verschijnen voor PS5, Xbox Series X/S en PC voor 69,99 Euro op de consoles en 59,99 Euro op PC.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties