Gratis Gran Turismo 7 update voegt PSVR 2 en bovenmenselijke AI toe

Gratis Gran Turismo 7 update voegt PSVR 2 en bovenmenselijke AI toe

Gran Turismo 7 heeft vandaag, 21 februari 2023, een fantastische dag. Update 1.29 komt namelijk uit en deze voegt een aantal ontzettend mooie mogelijkheden toe aan de game. De racesim game ondersteunt vanaf vandaag namelijk PSVR 2 en GT Sophy. Daarnaast worden er met Update 1.29 een aantal nieuwe voertuigen en een nieuwe track aan de game toegevoegd.

Iedereen die een PlayStation VR2 bril heeft, kan vanaf vandaag aan de slag met de VR variant van de game. Na de update zal deze gratis voor iedereen beschikbaar zijn.

Naast de ondersteuning voor de nieuwe VR headset van Sony, krijgt Gran Turismo 7 met Update 1.29 ook GT Sophy, een AI die tegenstanders menselijker aan moet laten voelen. Vanaf de release van de patch tot en met het einde van maart is er een speciale mode beschikbaar voor Sophy. Spelers racen dan tegen deze speciale AI over vier circuits. Dat gebeurt gebeurt in een één tegen één race op circuits die steeds moeilijker worden.

Naast de ondersteuning voor PSVR2 en GT Sophy, voegt Update 1.29 ook nog een aantal nieuwe auto's toe aan de game. In totaal zijn er vijf nieuwe bolides beschikbaar; de Honda RA272 '65, Italdesign Exeneo Vision Gran Turismo Street en Off-Road Mode, Citroën DS 21 Pallas '70 en de Porsche 911 Carrera RS (901) '73).

Tot slot keert Grand Valley terug naar de reeks. Volgens Sony keert "een Gran Turismo klassieker terug. Dit keer met een gloednieuwe look. De volledige Highway 1 layout is een uitdagende baan vol met snelle secties en technische bochten."

"De kortere 2000m South layout bevat grote hoogteverschillen en blinde bochten die de coureurs scherp houden."

Update 1.29 met alle nieuwe features is vanaf nu beschikbaar voor Gran Turismo 7. De game is beschikbaar op PS4 en PS5.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer