F1 22 is dit weekend gratis te spelen

F1 22 is dit weekend gratis te spelen

Ontwikkelaar Electronic Arts maakt komend weekend F1 22 gratis beschikbaar voor iedereen met een PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S en PC.

Dit weekend wordt natuurlijk de Grand Prix gereden op COTA. In de game is het mogelijk om virtueel kennis te maken met de track. Om je hierbij te helpen, heeft Daniel Ricciardo een video opgenomen waarin hij even voordoet hoe het nou precies moet op die track.

F1 22 is vanaf 20 oktober tot en met 24 oktober gratis te spelen. Dat is precies tijdens het Amerikaanse raceweekend. Mocht je na het weekend willen blijven spelen, dan kun je de game met korting aanschaffen.

F1 22 voegt een aantal nieuwe dingen toe aan de racegame. Check de review hierboven om er achter te komen of de aanpassingen ook zorgen voor een betere game.

Wil je zelf aan de slag met simracen, maar heb je geen idee waar je moet beginnen, dan hebben wij een handige guide voor je klaargezet.

Lees meer over:
F1 2022

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer