Next Level Racing

Australische fabrikant van simrigs en accessoires. Naast betaalbare wheelstands en volledige simrigs, maakt Next Level Racing ook uitstekend motion simulatoren, voor een relatief zachte prijs. Je kunt bij deze Aussies terecht voor praktisch alles dat je als simracer nodig hebt. Het bedrijf heeft daarnaast een behoorlijk uitgebreid dealernetwerk, waardoor je hun producten praktisch overal goed kunt verkrijgen.

De meest populaire optie van Next Level Racing is de uitstekende Wheel Stand 2.0. We hebben deze zelf mogen testen, en naast het algemene gebruiksgemak, is deze wheelstand zelfs sterk genoeg om een direct drive stuur op te monteren! Dat is absoluut een prestatie. Het mooiste is nog dat je deze wheelstand kunt uitbreiden met een aantal handige features zoals een houder om de wielen van je bureaustoel in te haken, zodat je stabiel voor je stuur blijft zitten.

Next Level Racing produceert daarnaast vergelijkbare simrigs voor flightsim fanaten, speciaal ontworpen om plek te bieden voor joysticks en andere controllers. Deze simrigs zijn gebaseerd op de simracemodellen en doen hier niet voor onder.

Als laatste produceert Next Level Racing nu enkele jaren uitstekende motion rigs. Deze motorisch aangestuurde kolossen monteer je op jouw huidige simrig of Wheelstand Pro, en deze voegen vervolgens een hele nieuwe dimensie toe aan jouw race-ervaring. Er zijn op dit moment drie varianten te krijgen. Het iets oudere Motion Platform V3 dat je onder je stoel monteert, en voor dezelfde prijs kun je nu ook het nieuwe Motion Plus Platform aanschaffen, dat je onder je hele simrig monteert. Voor wie echt de volledige ervaring wil is er nog de toevoeging van het Traction Plus Platform, dat je hele rig naar links en rechts beweegt.

Uit onze ervaringen blijkt dat Next Level Racing hun onderdelen met enorm veel extra moertjes en boutjes levert en alle instructies duidelijk genoeg zijn. Er zijn naast genoeg documentatie ook uitgebreide filmpjes beschikbaar.

Next Level Racing Nieuws

Lees al het laatste nieuws over Next Level Racing

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties