EA Sports WRC

De nieuwe WRC titel en de eerste van de nieuwe serie WRC games die wordt gemaakt door Codemasters. Gezien zij Evolution Studios overnamen, zitten hiermee een hoop van de originele ontwikkelaars aan de serie weer terug waar ze horen. De nieuwe licentie is voor vijf jaar geldig, dus de Codemasters mannen en vrouwen mogen de komende jaren zich volledig onderdompelen in de sport waar ze van houden. EA Sports WRC moet dit jaar al verschijnen op 3 november. Early Access vereist een Podium Pass en geeft je al toegang tot de game vanaf 31 oktober.

EA Sports WRC Nieuws

Lees al het laatste nieuws over EA Sports WRC

EA Sports WRC moet een nieuw tijdperk inluiden voor de officiele titels van het World Rally Championship. Nadat Milestone en later Kylotonn nogal middelmatige prestaties leverden, is het tijd om de naam van de WRC games weer op te krikken naar het oude niveau. We kunnen in ieder geval aan de slag met alle nieuwe wagens van het huidige seizoen, maar ook de oudere klassiekers worden zeker niet vergeten. De komende weken wordt ongetwijfeld meer onthuld over de game, gezien deze al heel snel uitkomt.

EA Sports WRC krijgt verder ondersteuning voor PC VR, over PSVR2 is voorlopig nog niets bekend gemaakt. Nieuwe modi zijn de builder mode, waarin je je eigen rallymonster mag ontwerpen en de moments mode, waarin je legendarische momenten uit de sport kunt herbeleven. De nieuwe EA Sports WRC game wordt ontwikkeld op Unreal Engine (vermoedelijk 5, maar dat is nog nergens vermeld). Hiermee kunnen hopelijk grotere maps worden gerealiseerd dan waar de Ego engine van Codemasters toe in staat is.

De game wordt ontwikkeld door Codemasters Southam, niet te verwarren met de andere studios in de UK van Codemasters (Birmingham voor de F1 games en Cheshire dat is opgegaan in Criterion. We blijven deze titel natuurlijk op de voet volgen en al het laatste nieuws over EA Sports WRC kan je vanaf nu hier vinden.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties