Logitech G brengt Pro racestuur en pedalen uit

| door Sven Rietkerk

Het Logitech G label van de hardwarefabrikant heeft het PRO racestuur en pedalen aangekondigd. Met de set richt Logitech zich op simracers en degene die beter willen worden in digitaal racen.

Volgens Logitech is het PRO stuur ontworpen voor de "meest realistische en meeslepende race-ervaring. Het stuur heeft een nieuwe, high-performance Direct Drive motor samen met TRUEFORCE feedback technologie om de meest precieze en pure verbinding met racen te leveren."

De Logitech G PRO voor Xbox en PC.

Zelfs F1 coureur Lando Norris heeft positieve verhalen over het stuur: "Het PRO racestuur van Logitech maakt de sim race-ervaring ongelooflijk realistisch. Ik kan de omstandigheden van het circuit voelen en hoe de auto tijdens de race verandert, en dat is echt baanbrekend. Als ik dit stuur thuis gebruik, is het net alsof ik gewoon op het circuit ben."

Dit alles komt wel met een flink prijskaartje. Je moet namelijk het G PRO racestuur en de PRO pedalen los van elkaar aanschaffen. Het stuur kost 1099 euro en de pedalen worden verkocht voor 389 euro.

Lees het artikel op de mobiele website

Net binnen

Bekijk meer artikelen