F1 Manager 22 binnenkort gratis te spelen

F1 Manager 22 binnenkort gratis te spelen

F1 Manager 22 is binnenkort een aantal dagen gratis te spelen. Vanaf vandaag, 2 maart tot en met 6 maart is het mogelijk om F1 Manager 22 gratis te spelen.

Ontwikkelaar Frontier Developments laat via een persbericht weten dat de game gratis is om het begin van het F1 2023 seizoen te vieren. Komend weekend is namelijk de eerste race van 2023 in Bahrein. Via Steam kunnen spelers gratis F1 Manager 22 spelen en een team van vorig jaar naar de winst leiden.

F1 Manager 22 is de eerste poging van Frontier Developments om een F1 manager sim te maken. In de game kies je een team en bepaal jij hoe het er aan toe gaat. Van de coureurs, reserve coureurs en de ontwikkeling aan de auto tot aan de tactieken tijdens de race.

De game kwam op 30 augustus 2022 uit voor PC en consoles en heeft sindsdien een aantal updates gekregen. Inmiddels heeft Frontier Developments aangegeven dat er niet meer wordt gewerkt aan de game. Er zijn nog een aantal kleine updates uitgebracht, maar grote patches zijn niet meer beschikbaar. Het is nog niet bekend of Frontier werkt aan F1 Manager 23.

Lees meer over:
F1 2022

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer