BeamNG.drive

Deze bijzondere simulator is zeker niet zoals de rest. Ontwikkelaar BeamNG heeft met .drive een heel unieke simulator opgezet, die ondanks de Early Access-status al overloopt van de geweldige content. BeamNG.drive is gericht op het zo veel mogelijk simuleren van alles dat er op en om een auto zit en gebeurt. Dus niet alleen de transmissie of de schokdempers, maar letterlijk elk onderdeel aan elke auto heeft een eigen simulatie. Het schademodel is ongekend in de industrie, wat waarschijnlijk ook de reden is dat er geen enkele gelicenseerde auto in BeamNG.drive zit. Ondanks dat dit misschien niet de meest realistische rij-ervaring geeft, is BeamNG.drive een uitzonderlijk speelbare titel met zowel een stuur als controller.

BeamNG.drive Nieuws

Lees al het laatste nieuws over BeamNG.drive

De game bevat kleinere circuits en grote open omgevingen, ideaal om gewoon wat rondjes te rijden in een realistische omgeving met verkeer. Is je dat te saai? Waarom zou je dan niet met een kanon een auto op een groep andere auto's schieten? Gewoon om te zien wat er gebeurt? Chaos en destructie, dat is wat er gebeurt. Hoe je deze game ook wilt spelen, er is altijd wel een manier om precies de ervaring te hebben die je zoekt. Met de nieuwe toevoeging van offroad racen, naast het al bestaande rallyrijden en uiteraard de weg- en circuitgaande wagens, is BeamNG.drive uitgebreider dan ooit tevoren.

De game is daarnaast zeker niet onbetaalbaar, hoewel de prijs ongetwijfeld nog omhoog gaat wanneer deze eindelijk Early Access verlaat. Wanneer dat is heeft BeamNG helaas nog niet bekend gemaakt. Ook missen er nog enkele zaken waar veel simracers om roepen, waarvan VR ondersteuning misschien wel de voornaamste is. Hopelijk kan de studio de tijd vinden om ook deze toevoegingen nog te doen, dan is de kans groot dat we hier eindigen met een van de meest uitgebreide simulatoren die we ooit hebben gezien. Dat is zeker geen kleine prestatie gezien wat er al op de markt is.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties